Fröjelgården

Stockholmsveckan i Visby

Stockholmsveckan i Visby

juni 21, 2019 • Under: Boende

0

En stor och viktig tradition på sommaren i Visby är såklart Stockholmsveckan som äger rum vecka 29 varje år. Under veckan så flockas Visby av stockholmare som har åkt till Gotland i syfte för att festa och att ha en rolig vecka med sin nära och kära. På måndagen börjar det roliga och pågår sedan under hela veckan. Visby går där med från ett lugnt litet ställe till en fartfylld plats när folk från huvudstaden flockar gatorna. Eftersom många från Stockholm bestämmer sig för att åka till Visby just vecka 29 så är det också en bra ide för de som bor någon annanstans i landet att besöka Stockholm just vecka 29 eftersom det betyder att det just då är lite lugnare i huvudstaden och det är såklart inte helt fel att det är så. Är man från huvudstaden och tycker om att ha kul så är Stockholmveckan i Visby ett måste. Det spelar inte så stor roll vad för slags person man är eftersom det under veckan kommer att finnas enormt mycket olika aktiviteter, det enda viktiga under veckan är att man är från Stockholm. Under veckan så har man chansen att bland annat festa med vännerna, pröva på olika vattensporter eller varför inte gå på en champagneprovning. Det finns något för alla så länge man är på bra humör och har inställningen att det ska bli en rolig vecka för alla inblandande.

En stor fest för alla från Stockholm

Att Stockholmsveckan uppskattas är lätt att förstå, det finns nämligen något för alla under veckan så länge man gillar nöje vad det än må vara för slags nöje. Ett stort fokus under veckan är såklart på fest och tycker man dessutom om musik är det ett bra tillfälle att befinna sig befinna sig i Visby under just Stockholmsveckan. Det är nämligen många artister och band som uppträder på olika platser under veckan och har man tur så finns det såklart en chans till att en artist eller ett band som man verkligen gillar bestämmer sig för att vara på plats. Samtidigt som man får njuta av fest och musik så finns det en stor möjlighet att pröva på olika aktiviteter. Det kommer garanterat finnas något för alla under Stockholmsveckan vad man än har för intresse.

vecka Stockholm på Visby

Under veckan kommer det att vara mycket folk i Visby vilket gör att det kan vara smart att börja planera sin vistelse ett tag i förväg åtminstone om man tänker att man skulle vilja bo centralt i Visby vilket såklart är en stor fördel eftersom det kommer göra det betydligt smidigare för en själv. Det viktiga är att boka boende i tid så att man verkligen får plats där man vill bo under veckan. Vet man säkert vart det är man kommer att bo under Stockolmsveckan så kommer man sedan kunna njuta ordentligt. Stockholmsveckan är en stor fest för alla stockholmare där de bara kan fokusera på att ha roligt under hela vecka 29. Stockholmsveckan äger inte bara rum i Visby utan också i Båstad och Saint Tropez.